Cafe Stroop het café

Café StroopDAAR IS ALTIJD WAT TE DOEN


Eten in Bosschenhoofd
Café Stroop is een gezellig bruin eetcafé in Bosschenhoofd. Aan de bar hangen met vrienden of gezellig lunchen of dineren met het gezin, het kan allemaal. Bij lekker weer kan je op het terras genieten van een lekkere lunch, borrel of diner. Is het net te warm buiten? Geen zorgen in het café staat de airconditioning gewoon aan. Heb je speciale wensen of dieetvoorkeuren geef dit bij voorkeur aan bij het reserveren en/of bij de bediening tijdens jouw lunch of diner.

Het restaurant
Vanaf 11.30 uur staat de chef en zijn keukenteam voor je klaar om de lekkerste sandwiches en broodjes te bereiden tijdens de lunch. Van de dinerkaart kan de hele dag van worden besteld. Van heerlijke seizoen gerechten tot een langzaam gegaarde sparerib.

Bereikbaarheid
Café Stroop ligt centraal gelegen in Bosschenhoofd, is goed bereikbaar met de auto en er is een ruime parkeerplaats. Ook ligt het café op een van de mooie fiets- en wandelroutes die West-Brabant te bieden heeft. Een dorstlessend drankje of een lekkere lunch zijn na een eind fietsen of wandelen meer dan verdiend! Is de accu van je elektrische fiets bijna leeg? Geen probleem, tijdens het uitrusten wordt jouw fiets opgeladen aan een van onze oplaadpunten. 

(niet voor reserveringen)


© 2021 Aapdesign