In ons gezellig 'bruin' café Stroop kun je alle kanten op.


Gezellig aan de bar hangen of iets intiemer aan een van de kleine tafels. Grotere groepen zitten liever weer rond de machtige stamtafel. Bij zomerse temperaturen is het goed toeven op het buitenterras. Tot 's avonds laat kun je hier genieten van de ondergaande zon en een lekker drankje.

Je hebt de keus uit bieren en pils van de tap of een special bier op fles. Verder is er een uitgelezen sortering aan wiskey's en malts en zijn er wijnen, likeuren en buitenlands gedistileerd in ruime verscheidenheid aanwezig.

Behalve drinken wordt in café Stroop ook gegeten. Vince maakt graag een schaal kleine snackhapjes of kaasplankje voor je klaar. Maar ook Bourgondische schotels voor een Brabants prijsje. Vergeet daarom zeker niet een kijkje te nemen bij EETERIJ.
Zo heeft het veel weg van een Ierse pub en dat is nou net de bedoeling. In het weekend zit er vaak een swingende band, maar anders hebben we veel muziek in huis met dank aan internet. Heb je een muzikaal verzoekje dan geef je dat door aan de bediening. Zij gaan zorgen dat dat helemaal voor elkaar komt.

De rokers zijn zeker niet vergeten; zij kunnen hun sigaret, sigaar of pijp opsteken in de sfeervolle rookkamer. Uiteraard is daar geen bediening, maar je mag je consumptie gewoon meenemen.

Kom zelf kijken. Café Stroop; daar is het altijd en overal gezellig!
 

STROOP PODIUM

 ~~~~~~~~~~~~~~~~

Zaterdag 25 november

v.a. 22.00 uur

Double XL
~~~~~~~~~~~~~~~~

Zaterdag 2 december
v.a. 22.00 uur

Kees Schipper

~~~~~~~~~~~~~~~~

Zondag 3 december
v.a. 14.00 uur

WOODY

~~~~~~~~~~~~~~~~
Zaterdag 9 december
v.a. 22.00 uur

Golden Syrup

~~~~~~~~~~~~~~~~